Duyurular
Akts Sorunu Nedeniyle 2011-2012 Bahar Yarıyılında Bazı Dersleri Alamayan öğrencilerin Dikkatine!

AKTS sorunu nedeniyle 2011-2012 bahar yarıyılında bazı dersleri alamayan öğrencilerin dikkatine!

1. Aşağıdaki konular bölüm başkanlığınca talep edilen listelerde adı geçen öğrenciler için geçerlidir.

2. Bu öğrencilerin kayıtları otomasyon tarafından yapılacaktır. Kendileri sisteme girerek kayıt yaptırmayacaklardır.

3. Otomasyonun şu anki yoğunluğundan dolayı kayıtları sisteme 20-30 Haziran 2012 tarihleri arasında aktarılacaktır.

4. Bu öğrencilerin bazıları 11-13 Haziran 2012 tarihleri arasında para ödeyerek kayıtlarını yaptırmışlarsa kayıtlarını bugün saat 23:59'a kadar geri çekmelidirler. Aksi takdirde ders ücretlerini geri alamayacak, bu dersler için ücret ödeyeceklerdir.

5. Bu dersler maksimum 10 saat sınırlaması içinde olmayacaktır. Bu kapsam dışındaki diğer yaz okulu derslerine, yukarıda sözü edilen derslerle çakışmadığı sürece ücret ödeyerek kayıtlarını 13 Haziran 2012 saat 23:59'a kadar yaptırabilirler.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı